GRILL N SPICE INDIAN RESTAURANT

GRILL N SPICE INDIAN RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 37 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill N Spice Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 17:49 The food was very good!
14 jun 2022 om 21:03 Absolutely amazing food, full of flavours. I tried the lamb korma, chicken byriani, naan and parathas. The food was also nicely packaged no leaks etc and came in fairly short time. Will definitely recommend them.
16 apr 2022 om 12:07 Bezorgtijd liet op zich wachten. Butter chicken was lekker. Mix grill was een kleine portie en de lams smaakte raar. Voorgerecht lamskotelet smaakte ook raar en het is geen lamskotelet maar lamssnek. Mango lassie oke, aarbei lassie smaakte schuimig
10 feb 2022 om 18:58 Had a great lunch. Their lunch menu is actually pretty good and their mango lassie is the best I have ever had. I really recommend this restaurant, they are the best!
2 dec 2021 om 21:48 Eten was extreem lekker. We hebben nu twee maal besteld, elke keer wat anders. wat we hadden besteld was erg lekker en vers. Grill n spice is nu onze favoriete Indiase restaurant in Den Haag. We hebben tot nu sag, kashmiri en korma gehad!lekker!
24 nov 2021 om 9:38 Eten was opzichtig niet echt indiase. Mild en niet pittig Viel erg tegen.
1 nov 2021 om 16:57 First time (and definitely last time!) ordering here, we had to wait 2 hours for a couple of snacks, that’s just fantastic! Held us up at the office WAY longer than we needed to. Don’t know the taste yet, lunch time (and appetite) is already gone.
17 okt 2021 om 16:36 Bezorgtijd: 1 uur 31 min ipv de aangegeven 56 min, bezorger was vriendelijk. Vegetable samosa: krokant van buiten, heerlijk gekruid van binnen. Patat klein: vers en veel (genoeg voor 2 pers.) Chicken vegetable rice: flauw van smaak, niet lekker!!
25 aug 2021 om 14:03 Het eten was niet lekker en proefde niet als Indiaas eten. Dahl soep lekte uit verpakking en smaakte slecht, na paar happen weggegooid... De lams in biryani was droog en had een nare bijsmaak. Rijst van de biryani was oké. Zal hier niet vaker bestellen…
12 aug 2021 om 21:53 Heerlijke butter chicken! Zal hier zeker vaker bestellen.
17 jul 2021 om 21:37 Today i ordered chicken tikka and butter chicken , the taste of both dishes is very worst, it’s not spicy(indian taste), i suggest who are going for order in this restaurant please don’t waste money on food of this restaurant, a very worst tasty food .
10 jul 2021 om 20:35 Best Indian food ever.