GRILL N SPICE INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 45 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill N Spice Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 20:30 De super negatieve reviews herken ik niet. De reviews op Google Maps kloppen wel. Het is erg lekker hier, goede naan, erg lekkere kruiden worden gebruikt en niet te spicy. Het is een familiebedrijf, gerund door ouders en kids. Heel lieve mensen!
22 okt 2022 om 21:56 Gewoon geen woorden voor de rotzooi die ze verkopen. Ik heb 70,- betaald aan eten, maar het was het echt niet waard. Uitgedroogde Naan, zo hard als steen. In de palak paneer troffen we een stukje staal van een roestvrijstalen spons. Absurd
14 sep 2022 om 21:55 De butterchicken was erg pittig, dit stond nergens vermeld. Niet voor herhaling vatbaar. King prawn massala was ook niet denderend
12 sep 2022 om 19:42 The Quality and Quantity was not good at all.
29 aug 2022 om 23:37 So oily , no taste
10 aug 2022 om 20:37 Echt niet lekker. Eten zonder smaak.
20 jun 2022 om 17:49 The food was very good!
14 jun 2022 om 21:03 Absolutely amazing food, full of flavours. I tried the lamb korma, chicken byriani, naan and parathas. The food was also nicely packaged no leaks etc and came in fairly short time. Will definitely recommend them.
16 apr 2022 om 12:07 Bezorgtijd liet op zich wachten. Butter chicken was lekker. Mix grill was een kleine portie en de lams smaakte raar. Voorgerecht lamskotelet smaakte ook raar en het is geen lamskotelet maar lamssnek. Mango lassie oke, aarbei lassie smaakte schuimig
10 feb 2022 om 18:58 Had a great lunch. Their lunch menu is actually pretty good and their mango lassie is the best I have ever had. I really recommend this restaurant, they are the best!
2 dec 2021 om 21:48 Eten was extreem lekker. We hebben nu twee maal besteld, elke keer wat anders. wat we hadden besteld was erg lekker en vers. Grill n spice is nu onze favoriete Indiase restaurant in Den Haag. We hebben tot nu sag, kashmiri en korma gehad!lekker!
24 nov 2021 om 9:38 Eten was opzichtig niet echt indiase. Mild en niet pittig Viel erg tegen.