GRILL N SPICE INDIAN RESTAURANT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 88 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill N Spice Indian Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 21:49 Love this restaurant, it’s a good find
13 mei 2024 om 10:26 De butter chicken, naan brood en kulfi ijs was weer heerlijk en vers. Kloppen die extreme reviews wel? Dit is zo een goed en net restaurant, fijne ruime plekken, vriendelijk bescheiden echtpaar met studerende kinderen. Bekijk de google reviews.
4 mei 2024 om 16:42 Het eten is heerlijk, even goed als in het restaurant. Authentieke, goed gekruide curries, vlees is mals, porties groot en de bezorging is hygienisch en goed verzorgd.
9 apr 2024 om 20:47 Not bad not good
8 apr 2024 om 17:47 Geeft aan te hebben bezorgd. Maar nooit aangekomen. De vrouw aan de telefoon bleef maar herhalen dat ik maar lekker thuisbezorgd moest bellen.
5 apr 2024 om 0:03 The delivery was perfect, the real problem was the food. Meat very dry.. however tikka masala should be really saucy! and mango lassi flavourless! very disappointed
4 apr 2024 om 21:26 Ondanks dat de bezorging een half uur langer duurde dan aangegeven, was het echt heel lekker eten en goed warm
23 mrt 2024 om 6:58 Ik had zelf een tijd aangegeven en de bezorger was netjes op tijd. Mixed grill had ik besteld. Vlees was erg droog de bestelde papadums waren smakeloos. Ik vond de kwaliteit niet echt goed. Beetje snackbarfood op z'n indiaas.
21 mrt 2024 om 21:34 Bezorging duurde te lang, eten was koud en veel te weinig eten voor de prijs
19 mrt 2024 om 7:20 Er zat een groot stuk hard plastic in het eten, dat was nogal schrikken. Verder smaakte het eten prima!
14 mrt 2024 om 19:02 Food overall as expected. Good and big portions Delivery guy was friendly
21 feb 2024 om 15:55 Voordat de order aangenomen en verwerkt wordt. Een veels te lange wachttijd/bezorgtijd, als je honger/trek hebt!! Binnen de regio besteld. Dit had veel sneller gekund. Jammer. Bezorgtijd: 0 sterren. Kwaliteit eten: 3 sterren.